Engelenmuziek

Een collectie cd's spirituele muziek met invloeden vanuit de Maja, de heilige legenden van de Druïden en  Engelen die je helpen naar een staat van hoger bewustzijn met eindeloze gratie en een vreugdevolle sereniteit.  

Luister naar de boodschappen van de engelen met hun helende energie en onvoorwaardelijke liefde; heerlijke spirituele muziek; cd's die uw hart opent en vrede en rust brengen. 

 

Merlin's Magic - Schutzengel Symphonie 29507

!
Merlins Magic - Schutzengel Symphonie
Merlin's Magic - Schutzengel Symphonie
CD Schutzengel Symphonie van Merlin's Magic is de ideale begeleiding voor engelenmeditatie en spiritueel werk op hoger vlak met subtiele energie. De atmosferische geluiden en zachte hartverwarmende melodieën openen je waarneming voor al het fijne, zachte en rustige in het leven; kalmeert zenuwen en geest zodat je in een toestand van rust en vreugde de kwaliteit van leven kan verbeteren in een steeds hectischer wordende wereld.

Merlin's Magic - Elohim 31488

!
Merlins Magic - Elohim
Merlin's Magic - Elohim
Heeft u ooit dat bijzondere gevoel gehad dat een hogere spirit uw leven beïnvloed waardoor moeilijke situaties eenvoudig worden? Met Merlin's Magic CD Elohim is het gemakkelijker om u te openen voor deze goddelijke Engelen- energie. De engelen uit de Elohim sfeer zijn machtige wezens met een hoge trilling. Zij belichamen de goddelijke principes en beschikken over een enorme transformatiekracht.

Various Artists - Angels of Hope RM 8256

!
Various Artists - Angels of Hope
Various Artists - Angels of Hope
CD Angels of Hope bevat een verzameling van twaalf serene engelencomposities die je hoop geven en je dagelijkse beslommeringen verlichten. De tracks van onder meer Peter Kater, Omar Akram en Gandalf zijn geschikt voor meditatie en ontspanning.

Bliss - Angel Voices Pm 056

!
Bilss - Angel Voices
Bliss - Angel Voices
Angel Voices presenteert u Lucinda Drayton van het welbekende duo Bliss, de engelachtige stem van Juliana, de Hongaarse Lila Mayi en de adembenemende stem van Kym. Angel Voices is een unieke collectie songs met een ode aan het vrouwelijke. Geniet!

Katie Cadence-On the Wings of an Angel Nwm 796

!
katie cadence-on the wings of an angel
Katie Cadence - On the Wings of an Angel

On the Wings of an Angel is het middel om lichaam en geest te kalmeren en onze gedachten te bevrijden van de dagelijkse aardse beslommeringen. Katie heeft hier het thema genomen en het concept omgezet in een geweldig mooi stuk muziek, tijdloos in kwaliteit en bruikbaarheid. 

Llewellyn - Angel Sleep PM 275

!
Llewellyn - Angel Sleep

Llewellyn - Angel Sleep

De CD Angel Sleep biedt u niet onderbroken, pauzenloze diepe ontspanningsmuziek met een touch of angels. Het album is speciaal door Llewellyn ontwikkeld voor alle leeftijden en ideaal voor mensen met slaapproblemen.

Mo Coulson - Spirits of the Angels Pm 283

!
Mo Coulson & Chris Conway - Spirits of the Angels
Mo Coulson & Chris Conway - Spirits of the Angels

Cd Spirits of the Angels van Mo Coulson & Chris Conway is de opvolger van het succesvolle album Spirits of the Mermaids en bevat zachte, kalmerende muziek van Keltische harp en Ierse fluit.

 

Midori - A Promise of Angels 2 Mg 369

!
Midori - A Promise of Angels 2

Midori - A Promise of Angels 2

Cd A Promise of Angels is de succesvolle opvolger van de eerste Promise of Angels. Prachtige etherische, delicate muziek voor diepe ontspanning. A Promise of Angels 2 is geschikt voor healing, massage, reiki, meditatie en ontspanning.

 

Sacred Earth - Call to the Divine RM 0905

!
Sacred Earth - Call to the Divine
Sacred Earth - Call to the Divine (voor innerlijke rust)
Vreugde, liefde en een diepe innerlijke connectie met je hartchakra is de essentie van de CD Call to the Divine van Sacred Earth. Prem en Jethro keren terug naar hun roots, prachtige melodieën raken u diep in uw hart en herinneren U aan het doel van het leven en de pracht van onze aarde.

Niall - Earth Angels NM051

!
Niall - Earth Angels
Niall - Earth Angels
Het doel van de cd Earth Angels is om tijdens een reis door aardse muzikale gebieden innerlijke vrede te creëren en engelen-energie te ervaren. Niall neemt u mee door de natuur met Keltische muziek en Native American, met vogelgeluiden en geluiden van de zee. Geestverruimend en ontspannend.

Lex van Someren - Ayali Avap 040

!
Lex van Someren - Ayali
Lex van Someren - Ayali

CD Ayali bevat tijdloze muziek met een breed arrangement aan vocalen en instrumenten. De meeste songs zijn spontaan ontstaan tijdens een optreden van Lex van Someren. Live muziek van buitengewone kwaliteit die u diept raakt in uw ziel en uw hart opent.

The Gold Collection-Sanctuary Volume 3 Nwm 324

!
the gold collection-sanctuary
The Gold Collection - Sanctuary Volume 3

Sanctuary is een bijzonder goede kwaliteit verzamel-cd met meditatieve muziek. Sommige tracks zijn bekende favorieten en andere zijn wellicht nieuw voor u. De compilatie is echter samengesteld met muziek van de meest bekende artiesten van de afgelopen 25 jaar die zijn opgenomen bij New World Music.

Aeoliah-Angel Love II Orb 61232

Bestseller
!
aeoliah-angel love ii
Aeoliah - Angel Love II

Met Angel Love II creëert Aeoliah opnieuw een klanktapijt van hemelse rust en vrede. Zachte vloeiende synthesizers in een delicate symfonie van transparante tonen, gevormd tot tedere melodieën met af en toe het accent van een piano-achtig keyboard, vocals en fluit.

Aeoliah-Angel Love Or 2848

Bestseller
!
aeoliah-angel_love
Aeoliah - Angel Love

Een tedere engelachtige symfonie als balsem voor hart en ziel. Zachte golven van geluid met helende energie speciaal voor meditatie en ontspanning. Muziek voor pure onvoorwaardelijke liefde. Engelenkoren, Piano en Synthesizer.

Aeoliah-Angel's Touch Orb 58762

!
aeoliah-angels touch
Aeoliah - Angels' Touch
Een romantische cd met Piano, Harp, snaren en subtiele georkestreerde blends. Gepassioneerde, sensuele en buitengewoon romantische muziek om de hartchakra te openen.

Aeoliah-Inner Sanctum Or 2849

!
aeoliah-inner sanctum
Aeoliah - Inner Sanctum

Inner Sanctum is een etherisch album van engelenkoren, harp, piano en synthesizers dat liefde, vergeving en mededogen toegankelijk maakt.

Aeoliah-Majesty Or 2851

!
aeoliah-majesty
Aeoliah - Majesty

Een krachtig album dat een verhoogde spirituele sfeer creëert. Koren, Violen, Piano en Synthesizers.

Aeoliah-Realms of Grace Orm 62752

Bestseller
!
aeoliah-realms of grace
Aeoliah - Realms of Grace

Realms of Grace is gemaakt als eerbetoon aan het rijk der engelen en als afsluiting van de Angel Love reeks. Na overweldigende reacties op het eerste album besloot Aeoliah de muzikale trilogie te voltooien met een album dat in de voetsporen treedt van Angel Love, een CD die zoveel mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Asha-Mystic Heart Nwm 183

!
asha-mystic heart
Asha - Mystic Heart
Ontdek de triomferende schoonheid en engelachtige gratie diep in het hart van de liefde. Deze volledige georchestreerde composities geven zacht de passie weer van het hart met een melodische, mystieke intensiteit. De muziek is omringd van harmonie, de zang gaat over eenheid en verlangen.

Bliss - A Hundred Thousand Angels CD 23023

!
bliss-a hundred thousand angels
Bliss - A Hundred Thousand Angels
A Hundred Thousand Angels van Bliss is een spirituele klassieker. De titel track is een affirmatie: er zijn honderdduizend engelen aan je zijde. Een prachtig album met een puurheid en sereniteit waar je kippenvel van krijgt. Instrumenten: de prachtige stemmen van Bliss, Piano, Harp en Gitaar.